Navitech TV Yazılım Yükleme (Navitech Smart TV Yazılım İndirme)

Teknoloji Haberleri
Yazar Teknoloji Haberleri 4 Minimum Okuma

Navitech Smart TV yazılım indirme ve Navitech TV yazılım yükleme nasıl yapılır bu konumuz tam size göre.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Konumuzdaki örnek televizyon modeli Navitech LDS 3266HD modelidir. Buradaki adımlar sanırız tüm Navitech televizyonlar için geçerli.

Aşağıdaki adımları birebir kendimiz uyguladık ve hemen hemen bir çok Android TV’ de buna benzer işlemler yapılmakta. Navitech TV ROM dosyasını Google’ dan araştırmanız gerekiyor. Ancak, internette yer alan bazı televizyonların yazılım dosyalarında virüs olabiliyor. Bundan dolayı güvenilir kaynakları tercih edin. Önerimiz televizyonun yetkili servisi ile görüşüp onların size bu dosyayı iletmesi.

1- Örnek model için yazılım indirme işlemini bu https://disk.yandex.ru/d/BbJcJjtNCaMR8w bağlantıdan yapıyoruz. (https://teknolojihaberleri.tr) Navitech TV yazılım yükleme programı arayanlar için ilgili dosyalar bunlar.

2- İndirdiğimiz Navitech yazılım dosyalarını Winrar ile açıyoruz.

Navitech TV yazilim yukleme 1
Navitech TV yazılım yükleme dosyası

3- Açma işleminde bir klasör karşımıza çıkacak ve bunun içerisine girdiğimizde yine sıkıştırılmış bir dosya daha karşımıza çıkıyor. Ona da tıklayıp yeni açılacak dosyanın içerisine gireceğiz.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam
Navitech TV yazilim yukleme 2
Navitech TV yazılım yükleme sıkıştırılmış

4- Karşımıza, build.prop, CtvUpgrade.bin, mboot.bin ve rom_emmc_boot.bin dosyaları çıkacak ve bunları bilgisayarımıza ya da direk bir flash belleğe atın.

Navitech TV yazilim yukleme 4
Navitech TV yazılım yükleme dosyaları

5- Flash bellek içerisinde hiç bir dosya veya klasör olmaması gerekiyor. Yani boş bir disk olacak.

6- Televizyonunuzun fişini çekin. Flash belleğinizi televizyona takın.

7- Navitech Smart televizyonun ortasındaki yazının hemen altında bir buton var, bu butona parmağımızla basılı tutalım ve televizyonun fişini takalım. Elimizi butondan çekmeden bekleyelim.

Navitech TV yazilim yukleme 5
Navitech TV yazılım yükleme butonu
Navitech TV yazilim yukleme 6
Navitech Smart TV yazılım yükleme butonu

8- Yazılım yükleme alanına geldiğinden butondan elimizi çekelim.

9- Yükleme ekranında % simge çıkacak ve yüklemeyi bekleyelim. Bu işlem 4-5 dakika veya daha az sürebilir.

10- Yüklemeden sonra televizyon kendiliğinden yeniden başlayacak.

11- Ekrana Smart yazısı gelecek. Bu ekranda bir süre beklemeniz gerekiyor. Biraz zaman alabilir ve kesinlikle herhangi bir işlem yapmadan bekleyin. Sonrasında belki bir kez daha yeniden başlatabilir.

1- Navitech televizyon ekranında Smart yazısı gidip geliyor ve bir süre sonra televizyon yeniden başlatıyordu. Teknik bilgimiz olduğundan yazılım kaynaklı diyerek internette yazılım araştırması yaptık. Yazılım dosyalarına direk ulaşamadık ve servisten görüşerek onlardan aldık.

2- Navitech LDS 3266HD yazılım indirme işlemini ve olası sorun bilgisini resmi servisinden öğrendik.

3- Navitech TV yazılım atma işleminde yükleme ekranı gelmedi ve servisle görüştük. Tahmini anakart arızası var ve anakartı bize gönderebilir misiniz dendi. Bizde belki flash bellekte sorun vardır diye bulunduğumuz ildeki herhangi bir servise gidip birde orada denedik. Yazılımı onların bilgisayarına aktarıp yeni bir flash diskle kurulumu gerçekleştik. Yani, kullandığınız flash bellek uyum sağlamamı veya sorunlu olabilir. Bir kaç flash bellekle denemeden onarıma yönelmeyin.

4- Navitech LDS 3266HD yazılım yükleme işlemini uyguladıktan sonra Smart yazısı 3-4 dakika kadar ekranda kaldı. Bu işi bilmeyenlerin bir çoğu sorun oluştuğu düşüncesinde televizyonu kapatıp açabiliyor.

Not: Navitech Smart TV yazılım indirme veya yazılım yükleme işleminde sorun yaşarsanız, yetkili servisten ya da içeriğimizdeki ücretli destek hattından yardım alabilirsiniz. Örnek model dosyasına ulaşamazsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Navitech TV yazılım yükleme resimli anlatım buraya kadar. Navitech TV yazılım yükleme videosunu da YouTube kanalında yer verebiliriz. Tabi yüzeysel bir anlatım olacaktır.

Sonraki makaleler:

Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
1 İnceleme
  • Anonim says:

    Helal olsun size

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir