Instagram Mail Değişmiyor Hatası Alanlar

Teknoloji Haberleri
Yazar Teknoloji Haberleri 4 Minimum Okuma

Instagram mail değişmiyor sorunu zaman zaman hesaplara uygulanan yaptırımlarda ortaya çıkmakta. Bu içeriğimizdeki adımların bir çoğu tüm sosyal medya hesaplarına yönelik bilgiler içermekte.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Instagram e-posta değiştirme sırasında oluşan bir çok uyarı metni hesaba ya da uygulamaya yönelik oluşan sorunlarda ortaya çıkmakta. Burada uygulanacak en iyi adım soruna neden olan etkenleri bulmaktır.

İşlemlere geçmeden önce, şu an genelde bir sorun olup olmadığının araştırılması gerekiyor.

Instagram Mail Değiştirme

Mail değiştirme adımlarını aşağıya ekliyoruz. Bu adımları doğru yaptığınızdan emin olun ve duruma göre tarayıcı kullanarak da denemenizi öneriyoruz.

  • Uygulamayı açın ve altta yer alan “Profil” simgesine dokunun.
  • Yukarı sağ köşedeki “3 Çizgiye” dokunun.
  • “Hesaplar Merkezi” alanına geçin.
  • “Kişisel detaylar” ile devam edin.
  • “İletişim Bilgileri” alanına dokunun ve içerisindeki mail adresini kontrol edip değiştirin.
instagram mail degismiyor 1
Instagram mail değişmiyor
instagram mail degismiyor 2
Instagram mail değişmiyor iPhone

Instagram Mail Değişmiyor Hatası

Mail değiştirme sorunu yaşayanların şunlara bakmalarını öneriyoruz:

Gün içerisinde sürekli yaptığınız şeyleri ve aldığınız uyarılar varsa bunların incelenmesi gerekiyor. Şüpheli olarak algılandığınızda bir süreliğine işlem yapmanız engellenir.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Telefonun ve IP’ nin banlanması. Bunu denemek için farklı telefon ve internet bağlantılarıyla denemek gerekiyor.

Tarayıcı kullanarak mail değişikliğini yapmaya çalışın.

Açık olan tüm oturumları çıkışa atın. Ya da tarayıcı üzerinden şifrenizi unutmuş gibi sıfırlamaya çalışın. Sonrasında uygulamadan yeniden oturum açın.

Instagram Mail Değişmiyor: Şüpheli Algısı

Şüpheli olarak algılanan davranışlara yönelik ilgili hesaba bir süreliğine ulaşma ya da bazı alanların kullanımı kısıtlanır. Burada, yine farklı cihazlarla ve internetle denenmesi gerekiyor. Denemede olumsuzluk devam ediyorsa, hiç bir şey yapmadan bir kaç saat veya gün boyu beklemeniz gerekiyor. Daha büyük kısıtlamalarda bir kaç gün veya bir kaç hafta beklemek gerekebiliyor.

Instagram Mail Değişmiyor: Hesabı Test Edin

Bir süreliğine engel alan hesaplarda beklemek gerekiyor. Ancak, sorun var mı yok mu ya da ne kadar daha sorun yaşanacak bunun için net bir bilgi yok. Ancak, tecrübelerimizle cevap vermek adına bu durum bir kaç saat veya gün sürebiliyor. Masum yanlış anlaşılmalar genelde belli bir saate kadar sürer. Ama gerçekten hesapta sorun varsa, verilen cezaya göre günler alır. Örnek, Gazze paylaşımında 10-15 gün hesaba yönelik engel uygulanmıştı.

Instagram Mail Değişmiyor: Profilde Değişiklik Veya Şifre Sıfırlama

Profilinizi işletme olarak değiştirmeye çalışın. İzin veriliyorsa büyük ihtimal sorun geçici olarak aşılmış olacak. Duruma göre tarayıcı ile şifre sıfırlamasını yaparsınız. Tabi oturum açmadan.

Unutmadan, hesapta yer alana iki faktörlü güvenliğinde daha önce açılmadıysa, açılarak doğrulanması gerekiyor. Bu hem hesap güvenliği için hem hesaba duyulan güven için önemli olacak.

Instagram Mail Değişmiyor: iPhone’ dan Yapılacaklar

Cihazlara yönelik kısıtlamalarda bazen cihaza yönelik bir kaç işlem yapılabiliyor. Örnek iPhone için, ağ ayarlarının sıfırlanması yararlı olacaktır. Bu bağlantı sorunlarına yönelik önemli bir adımdır ve belki uygulamadaki sorunlara yönelikte yararlı olur. Aynı zamanda tarih ayarını kontrol edin.

Instagram Mail Değişmiyor: Android’ de Sorun

Telefonlarda yönelik en sık kullanılan seçeneklerden biri önbellek, veri ve güncelleme kaldırmaktır. Bunun içinde “Uygulamalar” alanından Intagram’ a girerek işlem yapın. Bir ihtimal uygulamanın sürümünde de sorun yaşanabilir. Değiştirip denemek lazım.

Instagram Mail Değişmiyor: Sorununuzu Bildirin

En son yapacağınız sorun bildiriminde bulunmak olacak. Burada belki bir kaç kez başvuru yapılması gerekebilir.

Instagram mail değişmiyor nasıl mail değiştirilir sorusuna yanıt vermek adına bu içeriği hazırladık.

Sonraki: Instagram Hesabın Koşullarımızı İhlal Ettiğin İçin Kapatılmıştır

Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir