Ersağ alışveriş nasıl yapılır güvenli mi?

Teknoloji Haberleri
Yazar Teknoloji Haberleri 3 Minimum Okuma

Ersağ alışveriş nasıl yapılır ve alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken hususlar var. Örnek Ersağ satış sitesi adı altında açılan siteler güvenli mi?

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Artık insanlar interneti sadece mesajlaşmak, oyun oynamak ya da video izlemek için kullanmıyorlar. Bazen de alışveriş için kullanabiliyorlar. Çok büyük bir ticari pazar haline gelen internet ortamında insanların aradıklarını bulabilmesi gerçekten kolay oluyor. Gelişen teknolojiyle beraber küçücük bir çocuk bile kendi ihtiyaçlarını internet üzerinden karşılamayı öğreniyor.

Ersağ nedir?

2002 yılında Denizli’de kurulan takviye gıda, temizlik ürünleri ve losyon, krem, maske benzeri kişisel bakım ve kozmetik ürünlerinin üretimini ve satışını yapan firmadır. Ersağ firmasının kendisine ait bir internet sitesi bulunmakta ve böylece satışlarını internet üzerinden yapmaktadır. Ayrıca Ersağ firmasının birçok ilde temsilcileri vardır ve bu temsilciler sayesinde de müşteri iletişim sağlanmaktadır. Ayrıca firmanın doğallıktan yana olması da kullanıcıları tarafından benimsenmesine neden olmuştur.

Ersağ sitesi’ ne nasıl üye olunur?

Üye olmak için öncelikle on sekiz yaşının üzerinde olunması gerekmektedir. Ayrıca siteye üye olabilmek için bir sponsora ihtiyaç vardır. Yani Ersağ sitesini kullanan başka bir kullanıcının yardımıyla siteye üye olabilirsiniz. Kişisel bilgiler, şifre bilgileri, ödeme bilgileri ve adres bilgileri de girildikten sonra siteye üye olma işlemi gerçekleşmiş olur.

Ersağ alışveriş nasıl yapılır?

Ersağ sitesinde de alışveriş yapma mantığı birçok online alışveriş sitesiyle benzerdir. Öncelikle kendiniz için gerekli olan ürünleri belirlersiniz. Sonra bu ürünleri sepetinize ekleyerek bir sonraki adıma geçmiş olursunuz. Ersağ sitesi ilk başta girmiş olduğunuz için adres ve ödeme bilgilerini sizden tekrar istemez. Fakat eğer başka bir karttan ödeme yapmak isterseniz ya da siparişinizin başka bir adrese teslim edilmesini isterseniz bu konuda size yardımcı olur ve bu bilgileri düzenleme imkanı da verir. Böylece kolay bir şekilde siparişinizi vererek alışverişinizi tamamlamış olursunuz. Ersağ sitesinin kullanıcılarına sunduğu bir diğer güzellik ise 100 lira ve üzerindeki satışlarda ücretsiz kargo hizmeti vermesidir.

Ersağ sitesinden indirimli nasıl alışveriş yapılır?

Sitede daha indirimli alışveriş yapabilmek için belirli kariyer basamakları belirlenmiştir. Bu basamaklar oyunlardaki seviye yükseltme mantığıyla çok benzerdir. Siteye daha çok üye getirerek ve her ay belirli miktarlarda alışveriş yaparak kariyerinizi yükseltir ve bu sayede size özel indirimlerden de faydalanabilirsiniz.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Bu tarz sitelerde belli aralıklarla kampanyalar sunulmakta. Bunların takibi için haber bülteni şeklinde abonelik işlemleri oluyor. Yani kampanyaları takip etmek için kayıt olmanız yeterli olacak. Telefonunuza veya mail hesabınızı güncel kampanyalar hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Ersag alisveris nasil yapilir guvenli mi 2
Ersağ alışveriş nasıl yapılır güvenli mi?

Resmi olmayan veya sahte Ersağ sitelerine dikkat

Şirketin ürünleri son yıllarda baya bir kadınlar arasında kullanılmaya başlandı. İş böyle olunca bir bakmışsınız ki, internet aramalarında çok sayıda Ersağ ürün satan siteler yayına alınmış. Bunların bir kısmı ilgili şirketle anlaşması varken bir kısmı ise bu tarz satış için bir anlaşma yapmamıştır.

Siteler hakkında şikayet sitelerine göz atmanızı öneriyoruz. Artı Erbağ iletişim hattından da görüşme yaparak ilgili sitenin resmi olup olmadığını öğrenmenizde mümkün.

Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir