Android için WordPress programı

Teknoloji Haberleri
Yazar Teknoloji Haberleri 2 Minimum Okuma

Android için WordPress programı: WordPress blog sayfalarınızı kolayca yönetebilirsiniz. Yazıdaki uygulamayı kullanarak sayfalarınıza yeni içerik ekleyebilir, var olan içerikleri düzenleyebilir ve istatistiklerinizi inceleyebilirsiniz.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Sayfalarınıza gelen yorumları da yönetebileceğiniz WordPress uygulaması, kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Uygulamayı kullanarak nerede olursanız olun mobil cihazınızdan kişisel blog sayfanızı güncelleyebilir, fotoğraf/video ekleyebilir ve içeriğinizi kolayca hazırlarsınız.

Android WordPress uygulamasını indirme adresi: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.wordpress.android

Not: Google Play dışındaki uygulama indirme kanallarından uzak durun. Özellikle bu tarz önemli uygulamaların güvenlik zafiyeti oluşturacağını hatırlatmak istiyoruz.

Android cep telefonda ve tablette WordPress kullanma yönetme kontrol etmek nasıl yapılır? WordPress yönetim uygulaması APK. Web siteyi telefondan düzenleme.

Android WordPress uygulaması APK

Bu uygulama ile, cep telefonunuzdan kolayca web sitenizi yönetebilirsiniz. Böylece zamanınızı daha verimli hale dönüştürürsünüz. Yolda, tatilde ve dışarıda nerede olursanız olun internet ve bir Android cihaz olması yeterlidir.

Automattic kendi WordPress programını Android için duyurdu. Android platformu gibi bu programda açık kaynak kodlu olup, yazılımcılara kendi eklemelerini yapmayı olanak sağlıyor.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Android için WordPress programı özellikleri:

  • Yapılandırma ve birden çok blog yönetimi
  • Yorum denetimi, yorumlara cevap verme, yorum yazma
  • Yazı ekleme, kategori oluşturma ve düzenleme, etiketleri ve fotoğrafları düzenleme
  • Sayfaları Oluşturma ve düzenleme
  • Android bildirim çubuğunda yeni yorumlardan anında haberdar olma

WordPress Android telefona yükleyemiyorum sorunu

Cihazınızın bu uygulama ile uyumluluğunu kontrol edin. Genelde birçok eski modelde birçok uygulama desteğini sonlandırdı. Ya uygulama yüklenmez, ya da bazı alanlarda sorun yaşarsınız.

Adım 1: Telefonunuzun uyumluluğunu uygulamanın sürüm desteğine bakarak anlayabilirsiniz. Telefonunuz uyumluysa, uygulamayı kaldırın yeniden kurun.

Adım 2: Ayarlar / Uygulamalar / uygulamayı bulun ve içerisindekileri çalıştırın.

Adım 3: Depolama alanının yeteri kadar boş alana sahip olduğundan emin olun. Yetersiz kalması durumunda uygulamaların kullanımlarında sorun yaşatır.

Adım 4: Tarih kontrolünü yapın. Zaman zaman tarih ve bazı ayarlar sıfırlanır.

Adım 5: Erişim izinlerine göz atın. Uygulamanın web sitesine olan erişimlerine ve cihaz üzerindeki erişim izinlerine onay verin.

Adım 6: Sonradan yüklenen uygulamaların sorun çıkarmadığından emin olun. Eskiden böyle bir şeyle ara ara karşılaşılırdı.

Adım 7: Uygulamayı denemediğiniz bir cihazınızda daha deneyin. Örnek, Android bir tablette daha rahat denersiniz.

Adım 8: Cihaz ayarlarını sıfırlayın ya da fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünün.

Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir