Honor Yetkili Servisi Müşteri Hizmetleri

Teknoloji Haberleri
Yazar Teknoloji Haberleri 20 Minimum Okuma

Honor yetkili servisi: Güçlü donanıma sahip Honor, çok duyduğumuz cep telefon üreticisi Huawei’ nin bir markasının. Türkiye resmi distribütörü, teknik servis ve 444 müşteri hizmetleri belirlendi.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Çin’ in büyüklerinden olan akıllı cihaz üreticisi Honor, Türkiye için distribütör anlaşmasını yaptı. Artık resmen Türkiye’ de yerini aldı. Honor müşteri hizmetleri telefon numarası ise 444 96 88‘ den Cumartesi ve Pazar hariç akşam 6’ ya kadar hizmet verilmekte.

Honor, distribütörlük için Dora ile anlaştı. Alanında çok tecrübeli olan Dora, çok sayıda markanında distribütörlüğünü yapıyor.

Dora, uzun yıllardır bir çok markaya hizmet vermekte. Güçlü kadrosuyla ve tecrübeli satış ekibi ile adından söz ettiren bir şirket oldu. 2004 Yılında beri Türkiye’ de hizmet vermekte.

Honor, 2013 yılında kuruldu. Kısa sürede akıllı cihaz pazarından büyük bir pay aldı. 74 Ülkede yer aldı. Hem genç kadroya hemde yeniliğe açık bir vizyona sahip şirketin Türkiye pazarında büyük rol alması bekleniyor.

Honor müşteri hizmetleri için!

Türkiye distribütörü ile artık resmi servis ağıda genişleyecek. Honer Türkiye yetkili servisleri ve satış noktaları hızla yayılması bekleniyor. Honer müşteri hizmetleri, Honer destek hattı ve yetkili servis telefon numarası için Dora ile iletişime geçebilirsiniz. Honor resmi web sitesi hihonor. com

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Honor teknik servis telefon numaraları:

  • Honor İstanbul iletişim Şişli teknik servisi 0850 8116600
  • Bakırköy 212 6605959 
  • Ataşehir 850 5020800
  • Kartal 216 4528450
Honor yetkili servisi müşteri hizmetleri
Honor yetkili servisi

Dünya genelinde çok yüksek satış rakamına ulaşan Honor, Türkiye pazarında da umduğunu bulabilecek mi diyener için önemli yükselişe şahit oldu. Performansı yüksek modellere imza atan şirket ciddi şekilde ARGE çalışmaları yapmakta. Hem güçlü donanımlı telefonlar çıkarırken bir yandan da tasarıma önem verdi.

Honer Play 4e hakkında

Honor’ dan yeni bir model görüntülendi. Play 4e özellikleri çoğunlukla belli olurken fiyat konusunda tahmini bir aralıktan söz ediliyor.

Honor Play 4e, paylaşılan bir psterle ortaya çıktı ve henüz fiyat konusunda bir şey paylaşılmadı. En azından elle tutulur bir bilgi bulunmuyor. Bir önceki modellerle gündemde olan marka Play 4 ve Pro ardından e modeliyle hız kesmeden devam ediyor.

Ülkemizde uygun fiyatta iş gören markalardan biri olan Honor’ ın arkasında Huawei olduğundan genellikle tercih nedenlerinden biri oluyor. Tabi en büyük etken fiyat diyebiliriz.

  • İşlemcisinde Kirin 710 A kullanıldı. GHz ise 2.2 ve 1.7 yer alırken, Cortex A53 ve A73 ile karşılaşıyoruz. 
  • Ekranda 6.39 inç ve üst kısımda kamera deliği bulunmakta.
  • RAM’ de 4 GB ve depolmasında 128 GB ile gayet iyi diyebiliriz.
  • Pil’ de 4000 mAh
  • Kamera üçlü ama fazla bir detay yer almamakta. Bilinen sadece ana kısmındakinin 13 MP olduğu.
  • Honor Play 4e fiyatı tahminlere göre 140 dolara satışa çıkabilir.

Honor 9N hakkında

Huawei’ nin yeni Honer telefon modeli 9N’ nin satış fiyatı ve özellikleri yayınlandı. 9N modelin tasarımı Çin’ de yapılması bir ilk olarak görülmekte. Honer telefonlar hem donanımsal hem de fiyat olarak gayet iyi.

Bir Çin markası olan Huawei, tüketicinin yüzünü güldüren fiyatları ile ülkemizde de oldukça popüler ve dikkat çekici bir teknoloji markası olmayı başarmıştır. Fiyat ve performans bakımından oldukça iyi bir yerde olan Huawei yeni çıkardığı telefon modelleriyle de Türkiye’de geniş bir alıcı kitlesine sahiptir. Özellikle çıkardığı Huawei P20 Pro, P20 Lite ve Mate 10 PRO çok tutulan modelleri oldu.

Huawei Honor 9N de ilk kez Çin’de tasarımı yapılan Honor serisinin en yeni modeli olma özelliğini taşımaktadır.

Honor 9N özellikleri

Huawei’nin yan markası olan Honor’un yeni modeli 9N, 13 MP +2 MP olmak üzere tasarlanmış bir arka kameraya sahiptir. İçerisinde yüz tanıma özelliği de bulunan bu model, bu özelliği yerine getirmek için sağlanmış olan ayrıca 16 MP’lik bir ön kameraya da sahiptir. 3 GB ve 4 GB’lık bir RAM özelliği de bulunan 9N modeli Kirin 659 işlemcisi ile de güçlü bir donanıma sahip olduğunu göstermektedir. Depolama alanı 32 GB, 64 GB ve 128 GB şeklinde üç seçenekten oluşan Huawei Honor 9N 5.84 inçlik bir ekranla da beğeni toplamıştır.

Honor 9N fiyatı ve renk seçenekleri

Honor 9N fiyatı: 32 GB’lık versiyonu yaklaşık olarak 835 Türk Lirasına tekabül eden Honor 9N’in 64 GB’lik versiyonu 975 TL ve 128 GB’lık versiyonu ise 1250 TL’dir. Tüm modellerinde her daim uygun fiyat politikası uygulayan Huawei, ülkemizde de oldukça tercih edilen bir telefon markasıdır.

Honor 9N’in lavanta moru, safir gecesi ve mavi gibi ekstra renk seçenekleri de bulunmaktadır.

Honor 9 Lite hakkında

Honor 9 modelinin uygun versiyonu olan Huawei Honor 9 Lite modeli uzun zamandır gündemdeki yerini korudu. Huawei Honor 9 Lite modeli ile ilgili bir çok sızıntı haber internette yayınlandı. Sızan bu haber ile bu model kullanıcıların gündeminde uzunca yer aldı. Huawei Honor 9 Lite modeli Çin’de yapılan tanıtım ile resmi olarak tanıtımı yapıldı.

Huawei Honor 9 Lite modeli dört kamerası ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Huawei Honor 9 Lite modelini genişçe birlikte inceleyelim. Huawei Honor 9 Lite modelinin teknik özellikleri ve fiyatını bu haberimizde bulabilirsiniz.

Honor 9 Lite özellikleri

Huawei Honor 9 Lite özellikleri: Huawei Honor 9 Lite modelinde firma 2.36 GHz hızında sekiz çekirdekli kirin 659 işlemci kullanıldığını görmekteyiz. Ayrıca telefonda işlemciye yardımcı olarak Mali-T830 GPU kullanılmış. 3 GB RAM kapasiteli modelde 32 GB dahili hafıza kullanılmıştır. 4 GB RAM modelinde ise firma 64 GB depolama kapasitesi kullanılmıştır. Bu şekilde iki farklı model firma tarafından üretilerek kullanıcıların karşısına sunulacak.

Honor 9 Lite modelinin ekran büyüklüğü 5.65 inçtir. 18:9 görüntü formatında olan telefonda Full HD+ çözünürlük bulunmaktadır. Uygun fiyatı ile karşımıza çıkacak modelin dikkat çeken en önemli özelliği ise kamerasıdır. Bu modelde firma ön ve arka bölümlerde 13 MP ve 2 MP çözünürlüğe sahip 4 kamera kullanmaktadır.

Batarya olarak ise 3000 mAh kapasitesi bulunan telefonda hızlı şarj özelliği de bulunmaktadır. Çin’de 182 dolar aralığında satılan telefon Avrupa’da ise 229 Euro fiyat etiketiyle satılacak.

Honor 8X hakkında

Çin’ in büyüklerinden bu aralar çok popüler olan Huawei, alt bir marka çıkararak adını Honor koymuştu. Şirket yeni modelini tanıttı. Honor 8X ve 8X Max fiyatları belli oldu.

Honor marka telefon üreticisinin 2018 yılı içerisinde çıkarmış olduğu ve yeni modeli gelene kadar amiral gemisi olarak tanıttığı 8x Max modeli teknik özellikleri, donanımı ve tasarımı ile birlikte birçok kişinin yıl içerisinde tercih ettiği telefon modelleri arasında yer almıştır. Honor markasının üretimini gerçekleştirmiş olduğu bu cihaz Türkiye’de de geniş bir pazar kitlesine sahiptir.

Honor 8x Max, 7.12 inç boyutundaki ekranı ile büyük ekran kullanmayı severler için oldukça ideal olan bu telefonun kapalı kasa batarya kullanımı dikkat çekmektedir. Batarya değişiminin söz konusu olmadığı cihazda 64 GB dâhili depolama alanı ile 4 GB RAM alanı bulunur. Kapasitif ekran dokunmatiği ile kullanılabilecek olan cihazın kapak gövdesi metal ve plastik alaşımdan oluşmakla birlikte çerçeve malzemesi alüminyum alaşımından elde edilmiştir. Android 8.1 (Oreo) işletim sistemine sahip olan Honor 8x Max modelinde 256 GB’a kadar hafıza arttırabilme özelliği söz konusu olmaktadır.

Honor 8X özellikleri

Ekran 6,5 inç 2340 × 1080 Full HD+, bataryası 3750 mAh, ( hızlı şarj), arka kamerası 20 MP + 2 MP ve ön ise 12 MP + 2 MP, işlemcide 2.4 ve 5 GHz seçeneklerine sahip. 

Honor 8X Max Özellikler

GPU Adreno 509 / 512, İşlemci 2.4 / 5 GHz, RAM 4 / 6 GB, ekran 7, 12 inç Full HD+ 2244 x 1080, kamera arkada 16 MP + 2 MP ve önde ise 8 MP. Batarya ise hızlı şarj 5000 mAh.

Honor 8x Max fiyatı: Duyurusunun yapıldığı günden itibaren kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başaran bu cihaz Türkiye piyasasına henüz giriş yapmamıştır. Bu cihazın 2019 yılı gelmeden Türkiye piyasasına giriş yapması ve markanın bu zamana kadar çıkarmış olduğu cihazların üstünde bir satış fiyatına sahip olması beklenmekteydi. Honor 8x Max model cihaz donanımı ve yazılımı ile dikkat çeker.

Honor 8X / 8X Max fiyatı

Honor 8X 4GB fiyatı 1350 TL,  Honor 8X 6GB fiyatı 1550 TL, Honor 8X 6GB – depolama 128 GB fiyatı 1850 TL, Honor 8X Max 4GB depolama 64 GB fiyatı 1450 TL ve Honor 8X Max 4GB 128 GB fiyatı 1750 TL. Vergisiz fiyatları!

Honor 8X modeli, işlemci olarak Kirin 710 kullanıldı. 8X Max modelinde ise Snapdragon 636 ve 660 seçenekleriyle iyi bir performansa sahip. Tüm model seçeneklerinde RAM 4 ve 6 GB barındırıyor. Android sürümleri ise Android 8.1.

Honor 10X Lite hakkında

Honor 10X Lite tanıtımı yapıldı ve özellikleri fiyatına göre çok iyi diyebiliriz. Uygun ücretlerle satışa çıkan modelleri üreten şirket Huawei olduğunu belirtelim.

Huawei şirketinin alt markalarından biri olan Honor’ ın yeni telefonu tanıtıldı. Pek popüler olmayan ama uygun fiyatta iyi cihazlar satan markanın yeni modeli Honor 10X Lite fiyatı yaklaşık belli oldu.

Modelin diğer serisi X10, 5G ve Max 5G modelleri de dikkat çekmekte. Orta seviyede olan modellerde güçlü batarya, 4 kamera ve hızlı şarj özelliği bulunmakta.

  • İşlemcisinde 710 Kirin modeli kullanılıyor
  • Hızlı şarjda 22.5 W ve pilde 5000 mAh
  • Ekranı 6.67 Full HD + LCD (IPS)
  • Ön kısımda kamerası 8 MP ve arkada 8 Ultra, 2 derinlik ve makro sensör bulunmakta. Ana kamera olarak 48 MP
  • Yan tarafında parmak izi okuyucu
  • Kulaklık kısmında 3,5 mm
  • RAM’ i 4 GB (Yer 128 GB)

Artı Android 10 yüklü geliyor. Arayüz yazılımında Magic UI 3.1 bulunuyor. Honor 10X Lite renk seçenekleri yeşil, buz ve siyah.

10X Lite fiyatı 213 dolardan satışta olacak ama Türkiye için ne kadar olur bilemiyoruz. Bakarsınız A101 fiyatı uygun olabilir. 

Honor 9 Lite hakkında

Honor’ ın 9 Lite modelinin Türkiye’ de stokların tükenmesi ile aranan telefonlardan biri oldu. Hem fiyat olarak hem de güçlü özelliklere sahip olmasından dolayı çok satmasını sağladı. Fırsat bu fırsat A101′ de Honor 9 Lite satışa çıkarıyor.

Buaralar sık sık bazı mağazalar zincirlerinin önemli telefon markalarını satışa çıkarması kullanıcıların dikkatini çekti. Özellikle satış fiyatlarının uygun olması. Eskiden beri ara ara bu tarz yerlerde satış olurdu. Ama kredi kartına satışta kısıtlamalar olduğundan her alıcı almazdı. Daha sonra telefonlarda kredi kartı dönemi kapatılınca bu yerlere gün doğdu.

BİM, ŞOK ve A101 bütçe dostu marketler zinciri. Dar gelirli, orta gelirli hatta yüksek gelirlilerinde tercih ettikleri yerler. Bu yerlerde iPhone satışları, Samsung, Huawei, LG ve bunların aksesuarı da satışa çıkıyor. Güncel olan bir satış haberini sizlerle paylaşmak istedik. A101 Honor Lite modelini mağazalarında satışa çıkaracak. Peki Honor 9 Lite A101 fiyatı ne kadar olacak?

A101 Honor 9 Lite fiyatı

2 Ağustos 2018′ de Honor 9 Lite cep telefonu A101′ de 1199 TL’ den satışa çıkacak. Bu cihaz Türkiye’ de stokların tükenmesi ile alıcıları üzmüştü. Önümüzdeki hafta Perşembe günü A101 mağazalarında satışta olacak 9 Lite için bakalım kuyruklar olacak mı?

Honor 9 Lite özellikleri

İşlemcisi 2.36 GHz Kirin 659 ve 8 çekirdekli. Ekran tarafı 5.65 inç 1080 x 2160 FullView “FHD+”. 13 MP kamera hem arka tarafında hem de ön tarafında çift olarak yer almakta. RAM’ i ise 3 GB ve 3000mAh bataryaya sahip.

Honor 6A hakkında

Çin’ in yeni kendi tasarımı olan Honor akıllı cep telefonu yakında satışa çıkıyor. Hem donanımsal açıdan hemde fiyatı açısından memnun etmesi beklenen modelin Türkiye fiyatı ne olacak?

Çin üreticileri tarafından yepyeni bir tasarım geliyor. Honor 6A adıyla tanınan ve çok yakın zamanda Çin’de ortaya çıkacak olan tasarım, akıllı telefon trendlerini yenileyen tasarımı ile göz alıyor. Hiçbir üreticileri 6a tasarımı ile geliyor. Dev firma, adından söz ettirecek yeni tasarımı ile oldukça şık bir telefon tasarladı. Modeli tanıtan firma, oldukça kullanışlı olan bu cihazı pazara çıkarmaya hazırlanıyor. Fiyat uygunluğu ve kalite üstünlüğü ile adından söz ettiren yeni tasarım özellikleri ile dikkat çekiyor.

Metal kasa Honor 6A özellikleri

Basın duyurusu ile tanıtılan cihaz, metal kasası ile dikkatleri üzerine topladı. Performans açısından kaliteli dokusu ve tasarım şıklığı cihazın şimdiden rağbet göreceğinin göstergesi oldu.

Honor, 720P üstün çözünürlüğü ve 5.0 inç tasarımlı ekran özelliği ile dikkat çekiyor. 13Mp kamera yapısı ve 5mp ön kamerası ile oldukça kaliteli bir fotoğraf çekimi sağlıyor. Parmak okuyucu özelliği bulunuyor. Çift sim özelliği ile oldukça kapasiteli bir destek sağlıyor. Ram ve hafızası ile oldukça kaliteli bir duruş sergileyen Honor6A kapasitesi ile etkiliyor.

Çok uygun bir fiyat tablosu ile ortaya çıkan telefon yakın zamanda Türkiye’de de uygun fiyatlarla kendini göstereceği söylendi. Çin’de heyecanla telefon satış zamanı bekleniyor. Üstün tasarımları, kamera özellikleri ve uygun fiyatı ile oldukça dikkat çekici bulunan telefon sabırsızlıkla bekleniyor. Hafıza ve kamera özellikleri ile uygun fiyat tablosu satışların beklenen düzeyin üzerinde olacağını belirtiyor.

Honor TV hakkında

Huawei şirketinin işletim sistemi Harmony OS Honor TV’ de kullanılacak. Yazılımın ilk kullanım yeri televizyon olması belkide telefon için ışık tutabilir.

ABD’ nin Huawei uyguladığı yasaklar gevşetildiyse de şirket geri atım atmadan yoluna devam ediyor. Yaşadığı bazı sıkıntılarla tekrar karşılaşmamak için bağımsız projeler geliştiriyor. Bunlardan biri olan kendi işletim sistemi Harmony OS yakında çıkıyor.

Huawei, Harmony OS’ u ilk bir Honor TV’ de deneyecek. Yeni gelişmeler bu yönde görülüyor. 55 inçlik bir TV’ de kullanılacak yeni yazılım ilk olarak Honor markası altında piyasaya çıkacak.

Akıllı TV’ de Harmony OS yazılımının kullanılması dünyada büyük ilgi uyandırdı. Acaba nasıl bir arayüze sahip olacak ve nasıl çalışacak merak konularından biri. Menüler arasında geçiş ve hız farktörüde önemli bir yere sahip.

Honor’ ı biz Huawei’nin bir alt marka telefonu olarak biliyoruz. Vestel’ in Regal’ i gibi… 

Harmony OS Honor TV

Son bir kaç yıldır çıkan Honor modelleri ciddi anlamda başarılı modeller oldu. Tercih edilen markaların arasına girmeyi başaran markanın gelişimi farklı cihazlarda da devam ediyor. Çıkaracağı akıllı televizyonda eğlence platformuna dönüştürmeyi hedefliyor. 

Honor, yeni modeli çıkarmaktan grur ve mutlu duyduklarını açıkladı. Bu TV kendileri için büyük tecrübe olacağı ve yeni sistemi canlı canlı bu modelle deneme yapılmasının büyük katkılar sağlayacağını belirtti.

Honor Router hakkında

3000 Mbps ve WPA 3 desteğine sahip WiFi 6 Plus Honor Router 3 fiyatı 80 Euro civarında olduğu duyuruldu. Tabi yanında hediye kampanyası bulunmakta.

Kablosuz ağ sistemi olarak şu an için en gelişmişi WiFi 6 diyebiliriz. Yeni çıkan ve özellikleriyle dikkati çeken Honor Router 3 fiyatı belli oldu.

Hız desteğine baktığımızda 3000 Mbps gibi büyük bir değerleri vadeden modemin 6 db antenlerde sinyal desteği dikkatleri çekiyor.

Router özelliğinde 3 tane LAN ve 1 WAN girişi yer almakta. Bağlantılarla 100′ den 1000 Mbps kadar hız sağlamakta. Maximum 3000 olarak bir hıza ulaşabildiği söylenmekte. Tabi altyapı çok önemli. Modemde H butonuna basıldığında Router 5 taneye kadar bağlantı sunmakta. Yani mesh ağ kurulumuyla karşılaşıyoruz.

Model için adlandırılan isim WiFi 6 Plus ve böyle bir terim için güçlü antenler örnek gösteriliyor. 

Honor Router 3 özelliklerinde artı olarak:

  • 3 Kat kadar ağ hızından söz edilmekte.
  • Gecikmede ise çok düşük bir gecikme söz konusu.
  • Güç tarafında tüketim ise %30 daha az. 
  • Güvenlik standartında WPA 3 
  • 20 Cihazın aynı anda 2.4 GHz ağ ile baülantı sunuluyor.
  • 16 Cihaz ile de 5 GHz ağ desteği bulunmakta.
  • İşlemci 1.2 GHz ve 1 Gbps bir hıza kadar desteklemekte.

Bu ayın son gününe kadar çıkarılan kampanyaya göre Honor kablosuz kulaklık ve Band 5 birlikte satışta olacak.

Huawei Nova hakkında

Son dönemlerde yaptığı sıçrayışlarla isminden sıkça bahsettiren Huawei Firması, son olarak 48 megapiksel kameraya sahip cep telefonu üretiyor. Üstelik şu anda çıkacak olan Huawei Nova 4, daha küçük bir deliğe sahip olacak. Bunun görüntü kalitesi için herhangi bir etkisi olup olmadığını söylemek için henüz erken. Peki Huawei Nova 4 fiyatı belli mi?

Peki Huawei Nova 4 hangi özelliklere sahip olacak?

Kısa bir süre içerisinde piyasada dağıtılması planlanan Huawei Nova 4 cep telefonları, herkesi şaşırtan bazı özelliklere de sahip olacak.

  • Büyüklüğü 6,4 inç ve 2310 x 1080 çözünürlükte ekran
  • Tüm işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabileceğiniz 8 GB RAM
  • 128 GB depolama alanı
  • Arka bölüme monte edilen parmak izi sensörü
  • USB – C üzerinde hızlı şarj (18W) ve 3,750 mAh pil’ e sahip

Şu an için kesinleşen özellikler olarak biliniyor. Huawei Nova 4 özellikle de ekran özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Huawei Nova 4 ve 20 numaralı Honor benzerliği

Geçtiğimiz haftalarda Huawei’ ye bağlı olan alt marka Honor; 20 numaralı Nova’ yı duyurdu. Büyük ihtimalle bu cep telefonu, tamamen Nova 4 ile aynı olacağa benziyor. Aynı delik tasarımın dışında; her iki telefonda da arkadaki kameralar 48 megapiksel olacak. Nova 4′ te üç kameralı kurulumun bir parçasınının olduğu rahatlıkla fark edebiliyor. Ancak Honor 20′ de henüz arka taraf gösterilmedi. Honor 20’den farklı olarak Nova 4; Honor 10 ve Huawei P20 Pro’ da bulunan Kirin 970 işlemci tarafından desteklenmektedir. Honor’un yeni telefonu, Kirin 980′ i kullanacak. Bu işlemci ise henüz yeni yeni piyasaya çıkmaya başladı.

Huawei Nova 4 fiyatı ne kadar?

Huawei Nova 4; birçok farklı fiyata sahip olabilir. İşte Huawei Nova 4 fiyatı!

  • Yukarıdaki belirttiğimiz özelliklere sahip oalcak bir telefonun yaklaşık 490 $ olması beklenir.
  • 20 MP birimle 48 MP sensöründe yerini alacak daha fazla ucuz 450 $ varyant  olması bekleniyor.
  • Telefon, ilk Çin’ de lansmanı yapıldı ve daha sonra Avrupa ve Hindistan’ a yönelecektir.

Kısa bir süre içerisinde bu modelin Türkiye’de de kullanılması bekleniyor.

Huawei Nova 4 ile ilgili tüm soru işaretlerinizi ve yorumlarınızı bizimle paylaşmanızı heyecanla bekliyoruz.

Honor yetkili servisi ve bazı cihaz özellikleri hakkında haberimiz buraya kadar.

Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir