Powerbank kaç mAh alınmalı? 12000 mAh ve 10000 mAh gibi değerlere sahip taşınabilir şarj aletlerinde marka model çok önemli mi bunu değerlendireceğiz. Hangi marka daha iyi?
Powerbank yani taşınabilir şarj cihazlarında marka model önemli mi sizce? Birden fazla Powerbank kullananlarınız olduysa azda olsa bu ürünleri tanırsınız.
Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla şarj sorunları ortaya çıktı. Eski telefonlarda çok uzun şarj süreleri olurdu. Tabi onda da bazı markalarda şarj sorunu görülebiliyordu. Şimdilerde çoğu telefonlarda pil kullanım süreleri çok kısadır. İnternet kullanılan telefonlarda genelde maximum 1 gün gitmekte. Durum böyle olunca taşınabilir şarj cihazları devreye girdi. Birazda bu sektörü beslediler.
Düzensiz şarj ve kalitesiz piller şişmeye neden olabiliyor! Gecen ay bu şekilde bir durumla karşılaştım. İki Powerbank kullanıyorum. Birini 1 yıldır ve diğerini ise 3-4 aydır. Digital olan Powerbank çekmecede dururken pillerin aşırı şişmesinden dolayı neredeyse kendi boyutu gibi büyüklüğe dönmüş. Gönderen yeri uyardım. Şarjda kullandığım şarj cihazı her ikisinde de kullanılmakta. Şarj cihazının kalite seviyesi ortanın bir tik üstü. Görünüm olarak çok iyi olan ve dijital olan Powerbank’ ta şişme olması tamamen pillerle alakalı sorundan kaynaklanmakta. Üreticinin kullandığı piller büyük ihtimal dandik.
Powerbank hangi marka alınmalı
Kullanıma devam ettiğim taşınabilir cihazın markası Xiaomi Mi, gerçekten kaliteli bir ürün çıkarmakta. Tabi mAh değerleri de çok önemli. Bizim önerimiz 10000 mAh altında bir cihaz almayınız.
Sony, Asus,TLink, Mi ve Samsung Powerbank tercih edilebilir.
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2018, 18:30