Instagram Fotoğrafını Kaldırdık (Instagram Açıldı)

Teknoloji Haberleri
Yazar Teknoloji Haberleri 5 Minimum Okuma

Instagram açıldı. Ancak, Instagram fotoğrafını kaldırdık sorunu devam ediyor. Yanında Instagram gönderiler yüklenemedi hatası çıkmakta.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Instagram açıldı ama hesap kullanımlarınıza dikkat edin. Malum Filistin ile ilgili paylaşımlar çok göze batıyordu. Şu an devlet Instagram’ la nasıl bir görüşme yaptı bilemiyoruz ama denemek adına bizde Haniye ile ilgili bir paylaşımda bulunduk ve yine engel aldık.

Instagram fotoğrafını kaldırdık: Tehlikeli olarak tanımladığımız kişi ve kuruluşlar uyarısı yine çıktı. Bu, tehlikeli kişi ve örgütlerle ilgili Topluluk Kurallarımıza aykırı şeklinde bir mesaj veriyor. Sonrasında gönderilerinize bakmak istediğinizde “Gönderiler yüklenemedi” sorunu yaşanmakta. Hatta profile ya da Instagram ayarlarına giremiyorsunuz. Ayarlar açılmıyor.

Instagram Fotoğrafını Kaldırdık Sorunu

Nihayet Instagram açıldı. Her ne kadar sorumsuzluk kendilerinde olsa da bu konuda hükümeti eleştirenlerde vardı. Ancak bize göre hala sorun devam ediyor. PKK’ ya yönelik paylaşımlar Instagram’ da yer alırken İsmail Haniye’ ye yönelik paylaşımların engellenmesi gülünç bir durum.

Instagram fotoğrafını kaldırdık uyarısı alanların dikkatli olmasını öneriyoruz. Bu tarz paylaşımlarda bir süre sonra yapacağınız genel paylaşımlara yönelikte engel alabilirsiniz. Instagram engelinden önce 3-4 kez bu tarz paylaşım yaptığımızda hesaba yönelik henüz bir yaptırım görmemiştik. Ancak, Gazze’ye yönelik saldırılara yer verdiğimizde 1-2 hafta hesabımız kısıtlanmıştı.

Şu an yaptığımız denemede hesabımız kısıtlanmış gibi duruyor. Ekranı kaydırıyoruz ama Instagram’ daki paylaşımları göremiyoruz. Yaptığımız Haniye paylaşımı duruyor ama genelde yapılan paylaşımları göremiyoruz. Ancak Reels alanı açılıyor. Reels videolarını izleyebiliyoruz. https://teknolojihaberleri.tr

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam
instagram fotografini kaldirdik 1
Instagram fotoğrafını kaldırdık sorunu

Instagram Fotoğrafını Kaldırdık: Hesabım Kısıtlandı Ne Yapmalıyım?

Fotoğrafını kaldırdık, Instagram tarafında verilen paylaşım kısıtlamasıdır. Bu uyarı, Instagram videonu kaldırdık şeklinde de karşımıza çıkabilir. Burada yapacağımız pek bir şey bulunmuyor. Ancak bu nedenle hesabımız kısıtlandıysa, buna yönelik atacağımız adımlardan biri işlem yapmadan bir kaç saat beklemek olacak. Bu süreye kadar herhangi bir şekilde hesabınızı kullanmamanızı öneriyoruz.

instagram fotografini kaldirdik 2
Instagram fotoğrafını kaldırdık engeli
instagram fotografini kaldirdik 3
Instagram fotoğrafını kaldırdık hatası
instagram fotografini kaldirdik 4
Instagram gönderiler yüklenemedi

Instagram Fotoğrafını Kaldırdık: Paylaşımı / Paylaşımları Kaldırın

Yaptığınız paylaşımdan kaynaklı hesabınızda kısıtlama varsa, yaptığınız bu paylaşımı kaldırın ve bir süreliğine paylaşım yapmadan bekleyin. Tabi yaptığınız paylaşımı kaldırmanıza izin veriliyorsa. Verilmiyorsa, paylaşım kaldırma seçeneği bir süre sonra açılacaktır.

Instagram Fotoğrafını Kaldırdık: Cihaz Kontrolü

Instagram fotoğraf paylaşım engeli aldıysanız, bu durum belki kullandığınız cihaza yöneliktir. Test için başka bir cihaz ve bilgisayarla deneyin. Ancak deneyeceğiniz cihaz gün içerisinde hesabınızda kullanmadığınız bir cihaz olsun.

Instagram Fotoğrafını Kaldırdık: İnternet Kontrolü

Bu durum belki internet bağlantınıza yönelik engellemedir. Çok sık olmasa da zaman zaman böyle kısıtlamalarla karşılaşıyoruz. Test için başka bir internet veya VPN ile deneyin.

Instagram Fotoğrafını Kaldırdık: Hesaba Yönelik Kontroller

Bu durum hesabınıza yönelik bir engelleme mi yoksa genelde böyle bir engelleme mi oluştu bunun denenmesi adına başka bir hesabınız varsa kontrol edin. Yoksa arkadaşlarınızla görüşün ya da yeni bir hesap açıp deneyin. Tabi yeni hesap oluştururken aynı cihazla, internetle ve hesap bilgileri ile açmamanızı öneriyoruz.

Instagram Fotoğrafını Kaldırdık Sorunu: Şifrenizi Yenileyin

Şifre yenilemesini oturum açıkken yapmayın. Yani fotoğraf paylaşım engeliniz var ama oturum açabiliyorsanız ya da oturum açamayanlar içinde şifre sıfırlamasını tarayıcı üzerinden şifrenizi unutmuş gibi işlem yapacaksınız. Burada yan sekmede kayıtlı mailin oturumu açık olursa daha iyi olur.

Fotoğrafını Kaldırdık Sorunu: Hesap Türünü Değiştirin

Hesabınıza yönelik yaptırım uygulandı ama profilde işlem yapabiliyorsanız, hesabınızı işletme olarak değiştirip deneyin. Bu adımı geçmişte bir çok sorun için önermiştik.

Profil simgesine girin ve yukarıdaki çizgili alan üzerinden hesap ayarlarına girip tür değişimini deneyin.

Instagram Fotoğrafını Kaldırdık: Ek Güvenlik Seçeneklerini Kullanma

Daha önce hesabınıza eklemediğiniz oturum açma seçenekleri varsa bunları kullanmanın tam zamanı. Ekli olmayan mail, telefon numarası veya Facebook bağlantısı önemli. Bu işlem aynı zamanda hesap güvenliğine yönelik bir nevi doğrulama yöntemidir. Bu eklenen oturum açma seçenekleri aynı zamanda hesabınıza yönelik bir tetikleme işlemi adımı olacaktır.

Instagram Gönderiler Yüklenemedi Sorunu

Gönderiler yüklenemedi hatası alanlar yine Instagram’ ın istemediği bir paylaşımda bulunanların karşısına çıkıyor. Bunun içinde yine başka cihazdan, internetten ve hesaptan test yapılmalı.

Instagram gönderiler yüklenemedi uyarısı içinde yine yukarıdakiler denenebilir. Ancak, sürekli aynı şeyleri deneyen hesapların bir süreliğine işlem yapmaması önerilir. Tahmini kendiliğinden düzelecektir. Tabi bizde benzeri bir durum oluştu ve günlerce hesabımızı kullanamadık.

Sonraki makale: Instagram içeriğini kaldırdık

Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir