Night Sight nedir Google kamera ana ekrana ekleniyor

Yazar Teknoloji Haberleri 1 Minimum Okuma

Night Sight nedir ve yeni beta Android Q güncellemesinde Night Sight ana ekran modlarına eklenecek. Gece modu ana ekrana ekleme özelliği detaylarına birlikte göz atalım.

Night Sight, Google’ un Pixel 3 modeliyle tanıttığı yapay zekanın kullanıldığı karanlık fotoğraf çekimlerinde HDR+ mod ile ışığın yetersiz olduğu yerlerde yazılımla aydınlatma sağlayarak harika sonuçlar elde etmeyi sağlayan kamera uygulaması.

Google Pixel 3a ile ön plana çıkan “Night Sight” için önemli bir gelişme var. Google’ un çıkardığı gece modu ile önemli markaların modellerinde çok iyi performans sergilediği bilinmekte. Bu özellik yeni bir güncellemeyle ön plana çıkıyor.

Google’ un Pixel modellerinde kullandığı kamera uygulamasının gözle görülür bir başarısı olduğu bilinmekte. Başka marka telefon kullananları da bu kamera uygulamasını tercih ediyor. Bazı geliştiriciler ise çeşitli modellerı uygun hale getirmekte. 

Night Sight kamera güncellemesi

Night Sight ana ekrana geliyor. Şu an kullanımda moda geçmek için farklı bölümlerden işlem yapılıyordu. Yeni bir güncellemeyle ana ekrana geçecek. 

Kameranın modlarına Night Sight eklenecek. Kamera uygulamasını açtığınızda sağ ve sola kaydırmada modlar arasında geçiş olacak.

Yeni kısayol ekranı Android Q yeni beta sürümüne eklenecek. Bir sonraki sürümde bulunması bekleniyor.

İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version