Navitech TV Açılmıyor Smart Ekranında Kalıyor

Teknoloji Haberleri
Yazar Teknoloji Haberleri 3 Minimum Okuma

Navitech TV açılmıyor hatası yakınlarda karşımıza çıktı. Navitech Smart ekranında kalıyor ve bir süre sonra yeniden başlatıyor. Bu işlemi dakikalarca aynı şekilde yapmakta. Buradaki durum yazılım sorunudur.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Sorun yaşadığımız model Navitech LDS 3266HD. Uydu alıcıda sinyal sorunu yaşarken bir anda televizyon kendi kendine yeniden başladı ve bu şekilde gidip geldi. Navitech Smart yazısı geliyor ama televizyon açılmıyor. Bu şikayetlerde iki türlü sorun yaşanabilir. Birincisi yazılımda sorun yaşandı ve yazılım atarsanız düzelecek. İkincisi, yazılım sorunu var ama yazılım yükleyemiyorsunuz. Buradaki sorun, adımları doğru yapamama, flash bellekte sorun var ya da dosyaları doğru atamadınız ve son olarak anakart arızası var.

Navitech televizyon açılmıyor şikayetlerini bir çoğundaki temel sorun yazılım hataları. Smart yazısı gelip gidiyor ve bir süre sonra televizyon yeniden başlıyor. Böyle bir şeyle birebir karşılaştık ve gerekli adımları yazı sonunda uyguladık.

Navitech televizyon neden açılmıyor sorusunun cevabı denenecek adımlarla anlaşılacak. En sık oluşan yazılım kısmındaki sorunlardır.

Navitech açılmıyor sorununun temel nedenleri şöyle:

  • Geçici gelişen sorunlar ve anlık sistem hataları.
  • Uzun süredir televizyonun çalışması nedeniyle işletim sisteminde ya da uygulamalarda sorun çıkması.
  • Yüklenen sorunlu bir uygulamanın sistemin kararlı çalışmasını engellemesi.
  • Televizyonda yetersiz boş alan olması. (Hem uygulama hem işletim sisteminde bu önemli bir etkendir)
  • Android güncellemeleri sırasında oluşan sorunlar. Ya da güncellemeden sonra yaşanan uyumsuzluklar. Bu yeni güncellemeden veya sistemdeki uyum sorunundan kaynaklıdır.

Yukarıdaki olası temel nedenleri inceleyin ve ilk deneyeceğiniz televizyonun fişini çıkarıp bekletmek olsun. Fişi takıp denedikten sonra bir süreliğine kapalı ya da açık tutun. Sonrasında televizyona bağlı olan cihazları ve kabloları sökün. Zaman zaman bunu bir şey tetikleyebiliyor. Donanım hataları da buna benzer sorunlar çıkarır.

Sponsorlu Reklam
teknoloji haberleri reklamteknoloji haberleri reklam

Önerimiz işe yaramadıysa, Navitech yazılım yükleme talimatını okuyun.

Not: Anakart arızası varsa yetkili servisle görüşün. Ancak bir çok şehirde resmi servisi bulunmuyor. Bundan dolayı bu marka ürünlerin tamirini yapan teknik servisleri tercih edin. Unutmadan, Navitech yazılım atma işleminde flash bellek kaynaklı işlem yapamadık. Farkı bir flash ile denedik.

image 1
Navitech TV açılmıyor

Navitech televizyonlar, temel kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirilen, genellikle HD ve Full HD çözünürlükte ekranlara sahip televizyon markasıdır. Bazı modelleri Smart TV özellikleriyle de donatılmıştır, bu sayede internet bağlantısı ve çeşitli uygulamalara erişim imkanı sunar. Ancak, daha üst düzey ve gelişmiş teknolojilere sahip televizyonlar ile karşılaştırıldığında, Navitech’in sunduğu özellikler daha sınırlı olabilir.

Navitech TV’ler, genellikle büyük teknoloji marketlerinde ve online alışveriş platformlarında satışa sunulur. Müşteriler tarafından genellikle fiyat-performans açısından olumlu değerlendirilir. Ancak, bazı kullanıcılar uzun vadede dayanıklılık ve yazılım güncellemeleri konusunda eleştirilerde bulunabilirler.

Genel olarak, Navitech TV, bütçe dostu bir televizyon arayanlar için cazip bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Marka, kaliteli bir izleme deneyimi sunarken, aynı zamanda cüzdan dostu fiyatlarıyla dikkat çeker.

Navitech TV açılmıyor adlı makalemiz buraya kadar.

Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir